Türkiye merkezli bir dijital pazarlama ve e-posta otomasyon platformu olan euromsg express, firmaların hedef kitlelerine daha etkili bir şekilde ulaşmalarına yardımcı olur. Bunu e-posta, SMS, push bildirimleri gibi pek çok farklı teknik ve iletişim kanallarıyla sunar. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin dijital pazarlama stratejilerini çok hızlı ve kolay şekilde yönetmelerine olanak tanır. 

Bir influencer için euromsg express’in pek çok faydası olabilir. Bunlar arasında takipçi iletişimi, hedef kitle segmentasyonu, analiz etme gibi farklı ihtiyaçlara cevap veren konular bulunur. 

euromsg express yoluyla takipçilerinizle daha kişisel iletişim kurabilirsiniz. Hedeflediğiniz kitleye göndereceğiniz kişiselleştirilmiş maillerle belli kampanya veya iş birliği duyurularında daha çok takipçinize ulaşabilirsiniz. 

euromsg express aracılığıyla belli zaman aralıklarında, örneğin bir takipçiniz linklediğiniz bir ürünü satın aldığında ya da size ait bir markadan alışveriş yaptığında onlara otomatik mailler gönderebilirsiniz. Bu otomatik mesajlar, zamandan da tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Influencer olarak takipçilerinizin ilgi alanlarına dokunabilirsiniz! Onları demografik özelliklerine ya da alışveriş geçmişlerine göre segmentlere ayırarak, daha kişiselleştirilmiş ve onlara yönelik içerikler gönderebilirsiniz. Takipçilerin size bağlılığı da bu yöntemle artacaktır. Bu euromsg express’in hedef kitle segmentasyonuyla oldukça basit ve hızlıca çözebileceğiniz bir işlemdir. 

euromsg express, influencer’ların gönderilerinin performanslarını analiz eder. Böylece kendi performansınızı da takip edip değerlendirme imkanına sahip olursunuz. Hangi e-postaların açıldığı, hangi kampanyaların dikkat çektiği, hangilerinin daha ilgi gördüğü bu yöntemle izleyebilirsiniz. Influencer stratejilerinizi optimize etmenize yardımcı olur. Böylece takipçi kitlelerinizle daha etkili ve profesyonel bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Onlarla profesyonel bir şekilde iletişim kurarak pazarlama çalışmalarınızı yönetebilirsiniz. 

Influencerlar euromsg express ile E-posta Pazarlamasından Nasıl Faydalanabilir?

E-posta pazarlaması hedef kitleye yönelik doğrudan bir iletişim aracıdır. Bu nedenle influencerların kitleleriyle daha yakın bir ilişki kurup, gelirlerini ve takipçilerini artırmalarına yardımcı olabilir. 

Bunu yaparken kişiselleştirilmiş içerik gönderimi yönteminden faydalanılabilinir. Takipçilerinize göndereceğiniz e-posta içerikleri Euromssg Express’in segmentasyon ve kişiselleştirme araçları sayesinde daha çok onların ilgi alanlarına, önceliklerine ve etkileşimlerine dayalı olacaktır. Takipçilerin ilgisini çekme olasılığını artıracak e-posta gönderimleriyle avantaj elde edilecektir. 

Kampanya duyuruları, özel teklifler, sponsorlu kampanyalar e-posta yoluyla duyurulabilir. E-posta abonelerine özel promosyonlar ya da indirim kodları sunulabilir. Böylece abonelerin e-posta listesine bağlılığı artar ve yeni iş birliklerinin kapısı aralanabilir. 

euromsg express’le e-posta pazarlaması yapmanın bir diğer artısı ise kendinizden daha çok bahsedebileceğiniz, kendinizi daha çok tanıtabileceğiniz düzenli bülten gönderimleridir. Takipçilerinizle paylaşmak istediğiniz kampanyaların yanı sıra blog yazılarınız, YouTube video yüklemeleriniz, Instagram postlarınız ya da diğer sosyal medya içerikleriniz özet geçilebilir. Bu bültenler sayesinde takipçilerinizi kendiniz hakkında güncel tutabilirsiniz.

Yapacağınız webinarları, online etkinlikleri ya da fiziksel olarak gerçekleştireceğiniz etkinlikleri yine e-posta yoluyla duyurabilirsiniz. euromsg express, bu tür duyuruların planlanıp gönderilmesi için etkili bir araç olabilir. 

euromsg express, influencer takipçilerinden gelen geri bildirimleri size analiz eder. Zaman zaman anketler ya da geri bildirim formları göndererek takipçilerin taleplerini öğrenip geri dönüşler almanıza olanak tanır. Böylece siz de takipçilerinizin taleplerini öğrenip içerik stratejilerinizi ona göre şekillendirebilirsiniz. 

euromsg express’le belli zamanlarda kullanıcılara otomatik e-postalar gönderebilir, gönderdiğiniz e-postaların performanslarını ölçebilirsiniz. Böylece takipçi kitlenizi daha iyi tanır, sizden beklentilerine göre pazarlama stratejileri geliştirebilirsiniz.  Bunun bir sonucu olarak da satış ortaklıklarınızda, ürün satışlarınızda ve gelirinizde artış gözlemleyebilirsiniz. Kendi ürünlerinizi ya da dijital hizmetlerinizi e-posta yoluyla daha iyi pazarlayabilirsiniz. Takipçi kitlenizle doğrudan kurduğunuz bu iletişim sayesinde takipçileriniz ve tanınırlığınız da artacaktır. Takipçi sadakatini güçlendirmek, size bağlılığını artırmak adına için önemli bir araçtır. 

Influencerlar euromsg express ile SMS ve Push Bildirimlerini Nasıl Kullanabilir?

Euromsgs Express ile SMS ve push bildirimlerini etkili bir şekilde kullanarak takipçilerinizle hızlıva ve doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Anında etkileşim ve yüksek görünürlük sağlayan bu yöntem, kitlelerinizle daha güçlü bir bağ oluşturmanıza, içeriklernizin ya da iş birliklerinizin daha sağlıklı ve verimli tanıtılmasına olanak tanıyacaktır. 

SMS Pazarlaması ile Hızlı Duyurular

SMS’ler yüksek açılma oranları ve hızlı geri dönüş sağlamalarıyla takipçilerinizle doğrudan iletişime geçebilmek adına iyi bir yöntemdir. euromsg express ile SMS pazarlamalarından faydalanarak özel kampanya duyurularınızı yapabilir, yeni içeriklerin tanıtımlarına yer verebilirsiniz. Sponsorlu içerikler ya da kişisel projelerinizi SMS yoluyla tanıtabilirsiniz. Yeni içeriklerinizden kitlenizi haberdar edebilirsiniz. Etkinlik düzenleyecekseniz ya da bir canlı yayın açacaksanız anında hatırlatma adına da SMS’lerden faydalanabilirsiniz. 

Euromsgs Express hem SMS hem push bildirimlerini hedefler ve bunları kişiselleştirilmiş bir şekilde göndermeye olanak tanımaktadır. Takipçilerinizin ilgi alanlarına, demografik bilgilerine, etkileşim geçmişlerine göre segmente ederek onlara yönelik içerikler sunabilir. Örneğin modayla ilgilenen takipçi kitlesine sahipseniz yeni bir moda markası için yapacağınız iş birliği SMS ve push bildirimleri yoluyla duyurabilirsiniz. Takipçilerinizin konumlarına göre etkinlik duyurularını gönderebilirsiniz. 

euromsg express’in sunduğu analitik araçlar sayesinde gönderdiğiniz SMS ve push bildirimlerinin performansını takip edebilirsiniz. Hangi mesajların daha fazla açıldığını, hangi bildirimlerin daha fazla etkileşim aldığını görmek, gelecekteki stratejileri optimize etmeye yardımcı olur. Bu da hangi içeriklerin veya mesajların daha etkili olduğunu öğrenmelerine olanak tanır.

euromsg express ile Veri Analizi ve Raporlamadan Influencerlar Nasıl Yararlanabilir?

euromsg express, dijital pazarlama stratejilerinizi optimize etmenize yardımcı olabilecek güçlü veri analizi ve raporlama araçları sunmaktadır. Bu araçlar arasında e-posta kampanyaları, SMS’ler, push bildirimleri ve diğer pazarlama aktivitelerinin performansını ölçmek ve analiz etmek için kullanılabilmektedir. Bu veriler sayesinde takipçilerinizin isteklerini daha iyi anlayabilirsiniz. Örneğin bir kampanya başlattığınızda kampanya performansı takibi yapabilirsiniz. Gönderdiğiniz e-posta ya da SMS’lerin kaç kişi tarafından açıldığını takipçilerin bu içeriklere ne kadar ilgi duyduğunu, geri dönüş oranını görüntüleyebilirsiniz.

Influencerlar euromsg express Üzerinden Otomasyon ve Planlamayı Nasıl Kullanabilir?

euromsg express üzerinden otomasyon ve planlama kullanılarak, pazarlama faaliyetlerini daha verimli ve düzenli hale getirebilirsiniz. Otomasyon sayesinde belli kitleye dayalı otomatik mesajlar gönderebilirsiniz. Yine kişiselleştirilmiş içeriklerinizi segmente ettiğiniz hedef kitlenize yönelik olarak iletebilirsiniz. Yeni e-posta ya da SMS takipçinize “Hoş geldiniz” maili göndermek gibi birtakım eylem dizisini planlayabilirsiniz. Yeni içerik duyurularınızın, özel günlere dair kampanyalar, doğum günü mesajları gibi iletilerinizin de planlamasını yine euromsg express aracılığıyla yapabilirsiniz. Gelecekteki kampanyalar için de bu otomasyonu otomatik hale getirebilirsiniz. Bu yöntemlerle iş yükünüz azalırken etkileşiminiz artacaktır. 

euromsg express ile Kampanya Yönetiminde Influencerların Nelere Dikkat Etmesi Gerekiyor?

Öncelikle hedef kitlenizi doğru belirlemelisiniz. Takipçilerinizle etkili ve verimli bir iletişim yöntemi için onların ne istediğine hakim olmanız gerekmektedir. Demografik bilgiler, ilgi alanları, geçmiş etkileşimleri gibi bilgilere sahip olduğunuzda takipçilerinizi daha iyi tanır ve onların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilirsiniz. 

Gönderdiğiniz mesajlar net ve anlaşılır olmalıdır. Örneğin e-postalarda başlıkları doğru atmanız, varsa ara başlıkları iyi seçmeniz, takipçinizin odaklanması adına iyi bir yöntemdir. Karmaşık ve uzun mesajlardan kaçınmalısınız. 

Özel günler ya da takvimi belli kampanyalar için zamanlamayı doğru ayarlamanız gerekmektedir. Takipçilerinizin ilgisini çekebilmek adına kampanyalara yakın zamanlarda gönderimlerinizi gerçekleştirebilir, eğer gerekirse hatırlatma mesajları atabilirsiniz.

Mail ya da SMS gönderimlerinin dozajını iyi ayarlamalısınız. Takipçinizin sizden kopmasına sebep olacak uzun aralıklar vermemelisiniz. Ancak onları sıkacak, sizi takipten çıkarmasına sebep olacak sıklıkta da gönderimler yapmaktan kaçınmalısınız.

HEMEN BAŞLA!
Share This